Ota yhteyttä 050 3663 938
a
  >  Uncategorized   >  Loviisan Wanhat Talot-päivät lähestyvät!

Loviisan Wanhat Talot-päivät lähestyvät!

Menipä loppukesä nopeasti! Vaikka ihanan lämmintä ja kesäistä luvattu vielä, mutta ensimmäiset hanhiparhet lensivät viereisitä pelloiltamme aamulla, oli syksyn tuntua ilmassa. Viimeajat ovat olleet työntäyteisiä, vaikka ehdin kyllä sairastaa jänisruton (!), lapset sen sijaan saivat järvisyyhyn , ja samalla vielä vietettiin tytön 8-vuotis synttärit! Lasten kutsuilla pidettiin muuten picnic järven rannalla samalla kun lapset uivat, ja saivat kaikki valita oman limu lasipullon joita löytyy puodistani ja verkkokaupasta (tällä hetkellä löytyy flamingo-, jäätelö- sekä pilviaiheiset), olivat kuulemma ikionnellisia!

Lisäilin jo facebook sivuilleni kuvan kelloista ja muista koriste-esineistä jotka saapuivat Hollannista, ihanan vanhanaikaisia ja satumaisia! Sopivat niin lasten- kuin olohuoneeseen 😉 Myös aivan ihania metallikylttejä saapui Ib Laursenilta, sekä ruotsista satumaisen upeita soittavia lumisadepalloja, löytyy niin vanhanaikaista junaa kuin hevosta ja balleriinaa.

Tulevana viikonloppuna 24-25.8 on Loviisan suurin tapahtuma ”Loviisan Wanhat Talot” pikkukaupungissamme. Tätä suosittelen kaikille! Rannekkeella pääsee tutustumaan upeisiin talovanhuksiin jotka asukkaat ovat remontoineet kaikki omalla persoonallisella tavallaan. Ihanaa tunnelmaa voi nauttia myös ilman ranneketta, koko kaupunki täyttyy kirpputoreista ja myyjäisistä sekä iloisista ihmisistä. Todella tutustumisen arvoinen tapahtuma jota suosittelen lämpimästi!

Tervetuloa käymään myös puodissani, viikonloppuna puotini on auki pidennetyin aukioloin lauantaina sekä sunnuntaina, ja puotini on täynnä upeita tarjouksia ja ihania löytöjä. Lämpimästi tervetuloa ihanaan Loviisaan!

Ja ihanaa elokuun loppua kaikille! Syyskuussa ehdinkin sitten täyttämään verkkokaupan uusilla ihanuuksilla, myös vaatteilla 😉