Ota yhteyttä 050 3663 938
a
  >  Yritykseni

Yritykseni

Kaikki alkoi ollessani monta vuotta kotona lasteni kanssa. Kaikki vanhemmat tietävät kuinka niukka talous silloin on, ja kuinka kalliita lastenvaatteet ovat, tai ainakin jos haluaa hyvälaatuisia vaatteita. Mutta mitä löytöjä silloin tein kirpputoreilla ja verkossa! Joka kerta kirpputorilla oli kuin aarrekammiossa, ei koskaan tiennyt mitä aarteita löytäisi, lapsille sekä myös itselleni. Tästä alkoi liikeideani!

Miksi ei keräisi kaikki aarteet yhden katon alle, siististi pestyinä ja silitettyinä, valmiina käyttöön? Kaikki myymäni vaatteet ovat huolellisesti valittuja, käytettyjä hyvälaatuisia vaatteita, lapsille ja naisille. Ja ehkä jotakin mitä ei enää kaupoista löydy! Laatu jatkuu myös myymiini uusiin leluihin, esim puusta tai kankaasta, kauniisiin asusteisiin ja käsitöihin sekä naisille että lapsille. Vähitellen olen myös lisännyt kaunista piensisustusta valikoimaani, näistä paljon kotimaisia ihanuuksia!

Uusiokäyttö on myös lähellä sydäntäni, miksi ostaisi uutta kun käytettyä hienoa tavaraa löytyy vaikka kuinka paljon? Laatu on myös kestävää ja täten hyväksi luonnolle!

Lisään uusia tuotteita sivuilleni viikottain, kannattaa käydä usein kurkkaamassa! Tervetuloa tekemään löytöjä!