Ota yhteyttä 050 3663 938
a
  >  Toimitusehdot

Toimitusehdot

Minimiostos ja toimituskulut
Tilauksillamme ei ole minimitilausrajaa. Alle 150 euron tilauksiin lisäämme 7,90 euron toimituskulut paketeille tai vaihtoehtoisesti 3,90€ kirjetoimitukselle.
Yli 150 euron tilauksiin emme lisää toimituskuluja. Mikäli tilaus sisältää lahjakortin oston, ainoa maksutapa on verkkomaksu.

Mikäli tilaus tehdään arkena (ma-pe) ennen klo 12, pyrin pakkaamaan tilauksen kahden arkipäivän sisällä. Paketti saapuu asiakkaalle valitusta toimitustavasta riippuen normaalisti 3-4 arkipäivän sisällä.

Valikoima

Kaupassani ja tässä nettikaupassa voi osittain olla samoja tuotteita, ja joissakin harmillisssa yksittäistapauksissa voi joku ostaa saman tuotteen samaan aikaan kaupassani kuin nettikaupassani. Valmistaudun siihen että niin voi käydä,mutta ylläpidän sivujani hyvin tarkkaan.

Toimitusvaihtoehdot ovat seuraavat

Nouto omasta Postista
Posti lähettää matkapuhelimeen tekstiviestinä saapumisilmoituksen paketista, joka on noudettavissa postitoimipaikasta. Matkapuhelinnumero on erittäin tärkeä Economy-toimitustavassa.

Postin kotiinkuljetus
Posti soittaa ennen toimitusta tilauksessa annettuun puhelinnumeroon ja sopii toimitusajankohdasta. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, lähetetään tilauksessa annettuun osoitteeseen ilmoitus, jossa vastaanottajaa pyydetään ottamaan yhteyttä postiin ja sopimaan tomitusajankohdasta.

Pakettiautomaatti (SmartPOST)
Posti lähettää matkapuhelimeesi saapumisilmoituksen ja lokerokoodin tekstiviestillä. Paketti on noudettavissa valitusta SmartPOST -pakettiautomaatista. Mikäli paketti on liian suuri toimitettavaksi SmartPOST-automaattiin tai pakettiautomaatti on täynnä, pakettisi voidaan ohjata automaattia lähinnä olevaan postipisteeseen. Itella lähettää tällaisessa tapauksessa sms-viestin asiasta. Tämä toimitustapa on käytettävissä ainoastaan verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa. Matkapuhelinnumerosi on erittäin tärkeä SmartPOST-toimituksessa. SmartPOST-paketin noutaminen tapahtuu seuraavasti:

1. Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin
Kun pakettisi saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vrk sen saapumisesta.

2. Valitse automaatilta “Nouda paketti”
Näppäile automaattiin tekstiviestillä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa lokeron sijainnin, missä lähetys on. Paina “Avaa lokero” -näppäintä ja lokero avautuu.

3. Lokero avautuu. Ota lähetyksesi lokerosta ja sulje ovi huolellisesti.
Voit tarvittaessa palauttaa verkkokaupan ostoksesi 14 päivän sisällä samalla lokerokoodilla kuin noudit lähetyksen.

Nouto Mias kaupasta, LOVIISA
Tuotteet voi noutaa ilman toimituskuluja kaupastani: Aleksanterinkatu 4, Loviisa

Matkahuolo
Matkahuollon toimitustavat

Toimitusmaat

Toimitamme myös Ahvenanmaalle, 

Ahvenanmaa 12,00 €
 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta [email protected]
– Puhelimella numerosta 050-3663938