Ota yhteyttä 050 3663 938
a
  >    >  Lapset, Palapelit&Pelit  >  ”Barnboksspelet” Lastenkirjapeli
”Barnboksspelet” Lastenkirjapeli

10,00 

Varastossa

Määrä

Kuvaus

Sisältää 44 pelikorttia, 22 paria, aiheina ruotsalaiset lastenkirja hahmot. Voidaan pelata muistipelinä, tai kerätä pareja toisilta. Sisältää ohjeet ruotsiksi

 

Innehåller 44 kort och regler på svenska

REGLER :

KOM IHÅG SPEL
Blanda och lägg ut alla korten på bordet med baksidan uppåt. Det gäller att få ihop så många ”par” som möjligt. T.ex. Pippi och Herr Nilsson. Den spelare som vänder upp ett par får fortsätta tills två olika bilder tas upp, då är det nästa spelares tur. Lägg alltid tillbaka korten på samma ställe. Läs texten på korten för dem som inte kan läsa. Den som får flest par har vunnit.

SPAR PÅ TVÅ LIKADANA
Blanda och dela ut hela leken. Dra ett kort varannan gång från varandra. Den som får flest par har vunnit. Det går också bra att dela ut 8 kort till vardera spelare, resten läggs i en hög på bordet. I tur och ordning begär spelarna kort av motspelaren T.ex. ”Jag vill ha Findus av Kalle”. Har inte motspelaren det begärda kortet får spelaren ta upp ett kort ur högen, sedan är det den tillfrågades tur att begära kort från en motspelare. När spelaren får ett par får den fortsätta så länge den får par.

Lisätiedot

Paino 150 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “”Barnboksspelet” Lastenkirjapeli”