Ota yhteyttä 050 3663 938
a
  >    >  Herkut, Sisustus  >  Kanelimamma voitoffee ”Lots of hugs” 150g
Kanelimamma voitoffee ”Lots of hugs” 150g

5,50 

Varastossa

Määrä
Osastot: ,

Kuvaus

Vanhan ajan voitoffee

Kanelimamman gluteeniton voitoffee on valmistettu sydämellä pienessä makeistehtaassa Kanelimamman omalla lapsuuden reseptillä. ​Kanelimamman perustaja Hanne valmisti lapsuudessaan toffeeta äidin vanhalla valurautapannulla ja joskus toffeeta kaupiteltiin myös paikallisella torilla kiiltokuvin koristellussa lahjapaketissa. 

Vanhan ajan toffeen valmistaja löytyi ystävien välityksellä idyllisestä Puolan pikkukylästä, jossa perheomisteinen tehdas valmistaa Kanelimammalle omaa toffeeta. Puolasta tulee maailman paras ”lehmätoffee”, mutta Kanelimamman toffee on koostumukseltaan sitkeämpää, mutta ei hampaisiin tarttuvaa. Kanelimamma halusi valmistaa toffeeta, joka on tehty aidosta voista ja jossa ei ole käytetty terveydelle kyseenalaista palmuöljyä. Hanne halusi lapsuuden toffeen maun Kanelimamman toffeeseen ja onnistuikin siinä ihan hyvin.

 Kanelimamma välittää ystävistään ja haluaa jakaa hyvää mieltä ja oloa puhtaiden tuotteiden myötä. Karamellipaperissa ei ole käytetty painovärejä, vaan herkkujen suojana on kaunis valkoinen paperi. Kanelimamma arvostaa luontoystäväänsä pakkaamalla herkut käsin ruskeisiin ekologisiin paperipusseihin.

Toffeet pakataan käsin Suomessa pakkauksiin, joiden etiketti on Kanelimamman perustajan Hannen käsialaa. Tuotteiden pakkaaminen on todellista käsityötä ja Kanelimamma työllistääkin useita paikallisia nuoria pakkaamisessa. Kun ostat Kanelimamman tuotteen, niin tuet samalla useita suomalaisia urheilujoukkueita! Toffeet pussitetaan ja niitataan kauniilla etiketillä. Lahja on valmis!

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)

Brand

Kanelimamma

Kanelimamma Kanelimamma on kotimainen yritys, joka suunnittelee, pakkaa ja markkinoi mahdollisimman ekologisia ja tarpeellisia tuotteita, joita on ilo antaa lahjaksi. Kanelimamman hyvää mieltä ja oloa välittäviä tuotteita myydään sadoissa erikoisliikkeissä ympäri Suomen. Kanelimamman perustaja on kahden lapsen äiti, Hanne, joka on lapsesta lähtien valmistanut toffeeta itselleen ja ystävilleen sekä nauttinut itse leivotuista korvapuusteista, joissa on paljon kanelia. ​

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kanelimamma voitoffee ”Lots of hugs” 150g”